Natuurkampeerterrein

Onze camping telt 15 plekken. Het gevarieerde terrein ligt midden in het weidse land als een groene oase. Rondom de boerderij ligt een landschappelijke tuin en wandelbos. Op veel plekken geniet je van het uitzicht op het landschap. Je kampeert privé in een gedeelte van het bos, gezellig op een veldje of in de boomgaard. Met mooie houtwallen waar ’s avonds best een muisje of een egel tevoorschijn kan komen. En wanneer we het geluk hebben van een mooie zonovergoten dag, dan is de zonsondergang bij de boomgaard vanuit de luie stoel te bewonderen. Genieten dus.  Geschikt voor tenten, caravans en campers tot 5,5  meter. Zeer geschikt voor fietskampeerders. Ruime recreatieschuur met kookgelegenheid.

Natuurkampeerterrein Wildemansheerd is een erkend Natuurkampeerterrein. Dit betekent, dat wij aan strenge kwaliteitseisen voldoen en daarop ook periodiek gekeurd worden. Op de Wildemansheerd is de Natuurkampeerkaart verplicht. Heeft u deze kaart nog niet, dan is dat geen probleem: Het Groene Boekje met de Natuurkampeerkaart (€ 15,95) is bij ons verkrijgbaar. Met deze kaart kunt u het hele jaar op alle Natuurkampeerterreinen terecht. Meer informatie over het netwerk van Natuurkampeerterreinen en Stichting De Groene Koepel (die de erkenningen verstrekt en kwaliteitscontroles uitvoert) vindt u op http://www.natuurkampeerterreinen.nl   Hier kunt u Het Groene Boekje overigens ook vooraf bestellen.

Fietsers & wandelaars

Fietsers en wandelaars zijn bij ons van harte welkom! Wij hebben een aantal leukigheden wat het voor fietsers en wandelaars extra aantrekkelijk maakt.

  • Een ruime recreatiezaal in een oude boerenschuur met een bibliotheek.
  • Een uitgebreide keuken waar je overdekt kan koken.
  • Een koelkast en een vriezer.
  • Speciale kleine intieme plekjes.
  • Een Rustpunt waar je zelf je bakje koffie/thee kunt zetten.

Wandelaars en fietsers hoeven niet te reserveren. Maar mag wel 🙂

Twee wandelroutes die vlakbij of helemaal langs ons komen zijn:

  1. Het Roots Natuurpad. Het langste natuurpad van Nederland.
  2.  “Het Pronkjewailpad” Een route van 250 km door het mooie Groninger land.

Brengservice voor de Roots wandelaars van maandag t/m zaterdag in overleg. We willen je tegen km kosten brengen naar je startpunt voor 10:00 uur s’ochtens.

Fietsroute: Wist je dat er een speciale route is via twaalf Natuurkampeerterreinen in Groningen? De Natuurkampeerroute Groningen is circa 252 km lang. Je kunt hem bekijken op de volgende link:

http://www.nederlandfietsland.nl/knooppuntroutes/natuurkampeerroute-groningen

fietsen, Wildemansheerd
Genieten met dit heerlijke fietsweer.

Foto’s

De camping is weer open vanaf vrijdag 1 april 2023

Tarieven 2023

Per nacht
Per persoon (incl. €1,30 toeristenbelasting)€ 9,00
Kinderen 0 t/m 2 jaarGratis
Kinderen 3 t/m 13 jaar (incl. €1,30 toeristenbelasting)€ 3,00
Caravan, tent€ 4,50
Camper€ 6,00
Bijzet en/of trekkerstent€ 2,50
Auto€ 1,00
Electriciteit€ 3,00
Hond€ 1,50
DouchenGratis
WifiGratis