Chalet

NU RESERVEREN

Chalet Wildemansheerd is een modern houten vakantiehuis dat 4 personen kan herbergen. Er is veel eigen ruimte omheen met een veranda, een grasveld en vrij zicht over de weilanden. Het heeft een eigen oprit en parkeerplaats.

Het vakantiehuis is compleet uitgerust met een wasmachine, wasdroger, afwasmachine en TV. Alle ruimtes zijn voorzien van centrale verwarming.

Je kunt zien of Chalet Wildemansheerd nog vrij is in de periode waar je belangstelling voor hebt op de volgende link: holland-vakantiehuis.nl . Hier zie je een kalender. Hierna ga je weer terug naar onze website om een aanvraag te doen.

Je kunt je reservering van Chalet Wildemansheerd hier aanvragen. Voor informatie kun je een mail sturen of bellen, zie de contactpagina.

Foto’s

Het chalet ligt aan de voorkant van het terrein, heeft een eigen oprit en parkeerplaats en vrij uitzicht over de weilanden.

Tarieven

2021WeekWeekend/Midweek
Zomervakantie€ 590,-€ 360,-
Voor- en Naseizoen€ 430,-€ 295,-
ExtraPrijs
Borg€ 50,-
Schoonmaak€ 35,-
Schoonmaak (met huisdieren)€ 50,-
Gas, water, elektriciteitinclusief
dekbedden, kussens, WiFi en Digitenneinclusief
Optioneel:
Bedlinnen. De bedden zijn dan opgemaakt en er liggen handdoeken en keukenlinnen€ 15,00 (per persoon)

Aanwezig (wel bespreken):

  • Kinderstoel/Campingbedje
  • Kinderspeelgoed (boekjes, LEGO, Duplo, etc)

Als de reservering is aangevraagd krijg je een contract thuisgestuurd met alle gegevens en voorwaarden. Deze moet ondertekend teruggestuurd worden. Daarnaast moet een aanbetaling van 50% worden overgemaakt. De reservering wordt definitief op het moment dat het ondertekende contract en de aanbetaling binnen zijn.

Wij adviseren je om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.

Scroll Up