Vogel(voer)taarten verkoop.

In de winter maak ik, Salome, vogel(voer)taarten voor de verkoop. In “Laatste nieuws” op onze website en soms via facebook en instagram geef ik aan welke dag ik aanwezig ben. Via whatsapp, bellen of info@wildemansheerd.nl kun je altijd een afspraak maken. (06 39889116)

Verder kun je een taart reserveren via dit bericht of via social media. Bij reserveren geef je het oranje nummer van de taart door. Laten maken voor een bepaalde datum? b.v. verjaardag mag ook. Als sinterklaascadeautje geven? Geef het zo snel mogelijk door. Helaas lukt het niet om op te sturen. Evt langsbrengen is een optie. Binnen 10 km gratis.

AANSTAANDE XX : X december in de serre van 11:00-16:00 uur. Op afspraak altijd mogelijk.

De vogeltaarten zijn een mix van zoveel mogelijk verschillende soorten voer, zodat er zoveel mogelijk vogels van kunnen genieten. De zelfgemaakte taarten zitten zo vol als kan met zaad en zonnebloempitten. Verder gebruik ik als decoratie van alles uit de eigen tuin. De onderplaten komen alleen van de kringloop omdat ik het belangrijk vind om niet zomaar nieuwe spullen te kopen maar eerst te kijken of iets hergebruikt kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *